Stressad i ett ekorrhjul?

Eller vill ni lära känna varandra på ett djupare plan?

Vissa menar att lycka och välbefinnande starkt hänger ihop med ett jobb och en fritid som verkligen känns meningsfulla. För mig har kopplingen mellan lycka och en meningsfull vardag blivit en sanning efter min egen resa mot självkännedom.

Skogen är en perfekt plats för reflektion.

Ledarskap är att göra rätt saker.

I “Re:flection for rest” delar jag med mig av några av de verktyg jag använt mig av på resan mot att utveckla mitt eget personliga ledarskap. Resan har tagit mig från anställningar, som på pappret sett helt fantastiska ut men som in mitt hjärta känts fel, till en försörjning som varje kväll får mig att längta efter att få kliva upp pigg och utvilad nästa morgon och få fortsätta jobba. Numera under former som ger mig möjlighet till återhämtning.

Mina nära och kära vet vad som är viktigt för mig och jag vet vad som är viktigt för dem. Det gör att vi enklare förstår varandra. Att känna till varandras styrkor, drömmar och värderingar gör livet tillsammans både roligare och enklare.

Ledning är att göra saker rätt.

Idag kan jag utöva ledning i mitt liv, jag lägger fokus på att göra saker rätt utifrån det jag vet är viktigt för mig.

Till stor del handlar det om självkännedom, självkänsla och tacksamhet. Jag erbjuder en plats mitt i skogen där du kan börja, eller för all del fortsätta, din resa mot ett liv som ger dig mening och lycka.

Skogen är en optimal miljö för möjlighet till reflektion och återhämtning. Det är anledningen till att jag skapade Re:flection for rest.

Hur kan du göra för att veta vad du vill och bli mindre stressad?

När du kommer till ForRest väntar 3 kuvert på dig, ett för varje dag. Kuverten innehåller olika typer av frågor och övningar. Alla frågor syftar till självkännedom, du ombeds t ex undersöka dina starkaste värderingar och dina styrkor. Detta för att du tydligare ska kunna se och känna vad som är viktigt för dig och vad du vill.

Övningarna tar uppskattningsvis omkring 3 timmar totalt och de är fördelade över 3 dagar. Du gör övningarna på egen hand enligt de instruktioner du får i kuverten. Om ni är ett sällskap kommer tiden ni lägger på samtalen runt övningarna, förslagsvis framför elden, förhoppningsvis bli minst lika givande som övningarna i sig.

Min önskan är att ni kommer att lämna ForRest inte bara med ökad självkännedom, ni kommer också att ha lärt känna varandra på ett djupare pla

Upplägget ovan kompletteras med en DISC-beteende analys samt coaching tillfällen för att få ut ännu mer av vistelsen och öka självkännedomen. Om du är intresserad av detta, hör av dig till mig för offert.

I dagsläget kan endast små grupper upp till 4 personer bo i ForRest. Sovstugor kommer att byggas inom kort, hör av dig om ni är fler så kanske vi kan hitta en lösning även innan de är klara.
Ha du frågor eller vill kontakta mig:

Mer om min egen resa

Varmt välkommen att kontakta mig. / Lena

Tidigare var mitt problem att jag inte riktigt visste vad jag ville. Innerst inne visste jag nog det men jag struntade i min längtan och mina drömmar, jag övertalade mig själv att jag var nöjd. Min karriär fortsatte med fina titlar, bra jobb, hög lön och väldigt god materiell standard – men jag kände mig ändå inte lycklig trots att jag rent logiskt hade allt man kunde önska sig.

I dag vet jag att några av mina grundläggande värderingar är kärlek, frihet och utveckling vilket jag förverkligar genom att driva företag som bidrar till hållbara människor och ett hållbart samhälle. Det är rätt för mig men det är inget standardrecept för alla, du bör själv ta dig tiden att komma på vad som känns rätt för dig.

Jag har samlat några av de frågor som hjälpt mig mest på min väg och ger dig tillgång till dem i en miljö där vi människor är skapta för att vara – mitt i skogen. Om du vill läsa mer om varför jag byggde ett hus mitt i skogen, klicka här.

Jag har funderat mycket på vad som är viktigast i mitt liv. Så här ser min formel ut, det är mina viktigaste värderingar där min familj och närmsta vänner kommer först. Jag har min egen vision som påminner mig om vikten av att ta ansvar.

För dig kanske det blir en lista med ord, ett recept, en bild eller en excelfil. Hur din sammanfattning av det som är viktigast för dig ser ut spelar ingen roll så länge du genom att titta på den direkt kommer ihåg hur du ska prioritera din tid för att må bra. ❤

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.