Reflection for rest Guld

Innan du kommer till ForRest skickar jag en länk till en DISC-analys. Du gör analysen genom att enkelt svara på frågor via ett webbformulär. Att svara på frågorna tar ca 20 min. När du slutfört analysen skickar jag rapporten till dig. Skriv ut den och läs igenom den innan du kommer till ForRest.
Läs mer om DISC-beteende analys här.

Du kommer också att få ett coaching tillfälle för att prata om det som är viktigt för just dig. Coaching innebär att medvetandegöra dig om vad du vill samt ta reda på hur du kan ta dig från det nuvarande läget till ett mer önskat läge. Läs mer om coaching här.

Coaching och övningarna kommer sannolikt att leda till givande samtal.
Övningarna kommer sannolikt att leda till givande och intressanta samtal.

När du kommer till ForRest väntar 3 kuvert på dig, ett för varje dag. Kuverten innehåller olika typer av frågor och övningar. Alla frågor syftar till självkännedom och att du t ex ska undersöka dina starkaste värderingar, tydligare kunna se och känna vad som är viktigt för dig och vad du vill.

Övningarna tar uppskattningsvis 3 timmar totalt och de är fördelade över de 3 dagarna. Du gör övningarna på egen hand enligt de instruktioner du får i kuverten. Om ni är ett sällskap kommer tiden ni lägger på samtalen runt övningarna förhoppningsvis bli minst lika givande som övningarna i sig.

Min önskan är att ni kommer att lämna ForRest inte bara med ökad självkännedom, ni kommer också att ha lärt känna varandra på ett djupare plan.


Dag 1.
Ät gärna lunch innan ni anländer.
12:30 Incheckning, välkommen och kort presentation av upplägg och ForRest

Tider för första coaching tillfället – återkoppling av DSIC-analysen.
13:00 Gäst 1
14:15 Gäst 2
15:30 Gäst 3
16:45 Gäst 4
Under tiden ni inte blir coachade gör ni övningen i kuvert 1, förslagsvis förbereder middag och bara njuter av att vara i skogen.


Dag 2.
Ni har morgonen och förmiddagen på er för att göra övningen i kuvert 2, njuta av skogen och sällskapet. Övningen i kuvert 2 tar uppskattningsvis 1, 5h.

Det kommer att finnas gott om tid för lugn ro.
Det kommer att finnas gott om tid för lugn ro mellan övningarna och coachingen.

Tider för första andra coaching tillfället – om du har en utmaning du på förhand vet att du skulle vilja prata om under coachingen pratar vi om det. Om du själv inte har ett ämne du vill ta upp kommer vi att lägga fokus på övningarna från kuvert 1 och 2.

13:00 Gäst 1
14:15 Gäst 2
15:30 Gäst 3
16:45 Gäst 4
Under tiden ni inte blir coachade är ni så klart fria att göra precis vad ni vill.


Dag 3.

Innan ni checkar ut dag 3 äter ni frukost, gör ni övningen i kuvert 3 och städar i er egen takt. Utcheckning senast kl 12.00.

Pris: 5 400:- inkl moms/person.
Vill ni stanna längre än två nätter är priset 3 300:-/natt för hela stugan efter de två första nätterna.
I dagsläget endast för små grupper på 3 eller 4 personer. Två sovstugor kommer att byggas inom kort, hör av dig om ni är fler så kanske vi kan hitta en lösning även innan de är klara.
3 dagar med 2 nätters boende.
Sängkläder och handdukar ingår.

Städning, förtäring ingår inte.


Bokningsvillkor Reflection for rest

Ha du frågor eller vill kontakta mig:

Mer om min resa

Varmt välkommen att kontakta mig. / Lena

Tidigare var mitt problem att jag inte riktigt visste vad jag ville. Innerst inne visste jag nog det men jag struntade i min längtan och mina drömmar, jag övertalade mig själv att jag var nöjd. Min karriär fortsatte med fina titlar, bra jobb, hög lön och väldigt god materiell standard – men jag kände mig ändå inte lycklig trots att jag rent logiskt hade allt man kunde önska sig.

I dag vet jag att några av mina grundläggande värderingar är kärlek, frihet och utveckling vilket jag förverkligar genom att driva företag som bidrar till hållbara människor och ett hållbart samhälle. Det är rätt för mig men det är inget standardrecept för alla, du bör själv ta dig tiden att komma på vad som känns rätt för dig.

Jag har samlat några av de frågor som hjälpt mig mest på min väg och ger dig tillgång till dem i en miljö där vi människor är skapta för att vara – mitt i skogen. Skogen är en optimal miljö för möjlighet till reflektion och återhämtning. Det är anledningen till att jag skapade Re:flection for rest.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.